Denne uka har Idrett Australia vært på sykkeltur i det flotte «Øyriket i Romsdal». Det ble noen timer på sykkelsetet i både regn og sol, og vi fikk se mye flott natur i havgapet!

Skrevet av: Solveig Kolflåth
Dato: 20.04.2018

Onsdag morgen stilte 34 elever opp, klare til sykkeltur/øyhopping. Litt duskregn gjorde egentlig ingenting, og første etappe til Mordalsvågen ble raskt unnagjort. På Midsund venta en litt lengre etappe, vi sykla på utsida av øya der det var mye fint å se. Blant annet fikk vi oppleve ørn på nært hold -en flott opplevelse! I Midsund sentrum tok vi oss tid til en lang og god pause med mat og hvile, før vi var klare for å sykle mer. Videre gikk turen via Dryna til Harøya og siste etappe med sykling til Finnøya. Der overnatta vi, spiste god kvelds og hadde det sosialt sammen. Det var mange trøtte ansikter å se, så de fleste fikk nok sove godt.
Neste morgen var det sol og deilig temperatur. Turen gikk til Ona. Vi hadde 50 minutter til rådighet, og de som brukte tiden godt, rakk å se både fyret og litt ellers rundt på øya. Ferjeturen er jo også flott i seg selv! De siste etappene over Aukra og fra Hollingen og hjem var harde for låra, men motivasjonen for å komme hjem til middag var god😊 Noen punkterte dekk, nye slanger, avhoppa kjeder og vonde knær må man regne med, men alt i alt en strålende tur med en strålende gjeng!