CrossFit – USA

Dette er linjen for deg som liker variert og høyintensiv trening. I et godt fellesskap vil du løfte, skubbe, trekke og merke at formen blir bedre for hver dag. Et år med Crossfit og variert idrett kan bli veien til ditt livs form. Hovedfokuset på linjen vil ligge på Crossfit, men vi skal også innom andre typer idretter, bl.a. ballsport, turn, spinning, klatring, boksing og surfing. Dette vil by på spennende og utfordrende opplevelser og ikke minst mye idretts- og treningsglede. Crossfit – USA passer for alle. Uansett hvor du står vil vi utfordre deg på din styrke, koordinasjon, kondisjon, smidighet og mentalitet. Studieturen går til California, USA.

Skolen ligger glimrende til med kort vei til både fjord og fjell. Fra fjellet Varden, som ligger rett bak skolen, kan du se hele Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper. Skolen har eget treningssenter, egen spinningssal, gymsal og buldrevegg. Det er kort vei til gode sykkelstier, lysløyper, klatrevegg (Moldeveggen) og Tusten skisenter.

Sjekk ut disse linkene om Molde og Crossfit på www.visitmolde.com / www.romsdal.com og www.crossfitmolde.no  / www.facebook.com/crossfitmolde

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

Studietur

Studieturen går til California. Her skal vi besøke Crossfit sine amerikanske røtter og ulike severdigheter som bl.a. Alcatras og Golden gate Bridge. Vi skal trene på Santa Monica beach, surfe og oppleve amerikansk idrett fra tribunen. I løpet av turen vil vi bli kjent med den amerikanske kulturen som påvirker oss hver dag her hjemme.

 

Linjens innhold

Her er noe av det vi skal gjøre i løpet av året

Høyintensiv, allsidig og funksjonell trening
Trening i varierte og spennende omgivelser
Kettlebells
Vektløfting, Olympiske løft
Trening med egen kroppsvekt
Teambuilding
Mental trening
Ballsport
Klatring
Surfing
Boksing
Turn
Squash
Spinning
Slyngetrening
Svømmehall (Moldebadet)
Kameratskap
Fellesskap
Kondisjon
Koordinasjon
Bevegelighet
Vektløfting
Kosthold
Treningsplanlegging
Instruktørrollen
Fokus på gode treningsverdier
Turer

Utstyrsliste til linjen

Utstyr og huskeliste for internatet

 

 

 

   

  Mari D. Moltu

  Hei!
  Mitt navn er Mari Dahle Moltu og jeg er linjelærer på CrossFit – USA. I tillegg til en bachelor i idrett og friluftsliv og ledelsesfag er jeg bl.a. sertifisert som Crossfit Level 1 Trainer. Jeg liker å drive med ulike idretter og mine favorittaktiviteter utenom Crossfit er ski, toppturer, terrengsykling, fjellturer og havkajakk. Jeg er engasjert i KRIK, liker å være kreativ og er glad i å synge.

  Du kan kontakte meg på e-post eller via vår facebook side.
  Mobiltlf.: 95941580

   

   

  Send søknad

  HAR DU LYST TIL OG GÅ PÅ CROSSFIT – USA? HER KAN DU SØKE VIA ELEKTRONISK SØKNAD

  Søk!