Fotball – Brasil

Et år med hovedvekt på fotball. Fotball linjene er veletablerte linjer, og her får 30 lagkamerater utvikle sine ferdigheter i et positivt og inkluderende treningsmiljø. Studietur til Brasil og london. Vi trener på kunstgress og i innendørshall gjennom hele vinteren og har eget treningssenter og spinningssal på skolen. Vi har kvalitetsutstyr og temabaserte treningsøkter med to coacher på hver økt.

Vi har egen samarbeidsavtale med Molde FK www.moldefk.no og Akerakademiet og tilrettelegger for satsing. Du vil oppleve å ha folk fra miljøet i Molde FK som timelærer. Du får billetter til Molde FK sine kamper på Aker Stadion. Du får NFF sitt grasrottrenerkurs. Vi ønsker å legge til rette for mulighet til å trene/spille med lokale klubber. Individuell veiledning og tilbakemelding på faglig utvikling gjennom året. Vi spiller kamper mot bl.a. lokale klubber.

Kunstgressbane/gressbane ligger ca 10 min fra skolen. Innendørsbaner er det flere av i byen og Akerakademiet ligger ca. 10 min. med bil fra skolen.

Skolen har eget treningssenter, egen spinningssal, gymsal og buldrevegg. Det er kort vei til gode sykkelstier, lysløyper, klatrevegg (Moldeveggen) og Tusten skisenter. Skolen ligger glimrende til med kort vei til både fjord og fjell. Fra fjellet Varden, som ligger rett bak skolen, kan du se hele Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper.

Sjekk mer ut om Molde og Romsdal på www.visitmolde.com og www.romsdal.com

 

 

 

 

Studietur

Sambafotball

Studieturen er en 14 dagers tur til fotballnasjonen Brasil. I Brasil vil vi trene fotball under gode treningsforhold, spille treningskamper, oppleve brasiliansk kultur og ikke minst se på brasiliansk toppfotball både i Fortaleza og i Rio de Janeiro.

I løpet av våren reiser vi også en tur til England for å se og oppleve engelsk fotball.

 

Linjens innhold

Her er noe av det vi skal gjøre i løpet av året

Basistrening
Teknikktrening
Styrketrening
Kamper og turneringer
Individuell veiledning
Spinning
Utvikle ferdigheter i et positivt miljø
Kampanalyse
Mulighet til å trene med og spille på lokale A-lag
Samarbeid med Molde FK og Akerakademiet.
Eliteseriekamper på Aker Stadion – sesongkort
Europacupkamper på Aker Stadion
UEFA C lisens kurs
Gode fasiliteter og utstyr
Studietur til Brasil.
4-5 økter per uke

Utstyrsliste til linjen

Utstyr og huskeliste for internatet

 

   

  Ingvar Grønseth

  Hei!
  Mitt navn er Ingvar Grønseth og jeg er lærer på Fotball/Brasil. Jeg ser fram til å møte deg som elev ved Molde folkehøgskole. Jeg er utdannet adjunkt med bl.a. fokus på idrettsfag. Jeg har B-trener kurs i fotball og er på fritiden fotballtrener i Bud IL. Jeg har hatt glede av å jobbe i organisasjonen MOT i fem år. Er aktiv maratonløper og deltatt flere ganger i bl.a. Oslo og Berlin maraton. Gleder meg til at fantastisk år med mye fotball og mange andre flotte opplevelser.

  Du kan kontakte meg på e-post eller via vår facebook side.
  Mobiltlf. 47857335

   

   

  Send søknad

  HAR DU LYST TIL OG GÅ PÅ FOTBALL – BRASIL? HER KAN DU SØKE VIA ELEKTRONISK SØKNAD

  Søk!