Fotball – Spania

Et år med hovedvekt på fotball. Fotball linjene er veletablerte linjer, og her får 30 lagkamerater utvikle sine ferdigheter i et positivt og inkluderende treningsmiljø. Studietur til Barcelona, Madrid og London. Vi trener på kunstgress og i innendørshall gjennom hele vinteren og har eget treningssenter og spinningssal på skolen. Vi har kvalitetsutstyr og temabaserte treningsøkter med to coacher på hver økt.

Vi har egen samarbeidsavtale med Molde FK www.moldefk.no. og Akerakademiet og tilrettelegger for satsing. Du vil oppleve å ha folk fra miljøet i Molde FK som timelærer. Du får billetter til Molde FK sine kamper på Aker Stadion. Du får NFF sitt grasrottrenerkurs. Vi ønsker å legge til rette for mulighet til å trene/spille med lokale klubber. Individuell veiledning og tilbakemelding på faglig utvikling gjennom året. Vi spiller kamper mot bl.a. lokale klubber.

Kunstgressbane/gressbane ligger ca 10 min fra skolen. Innendørsbaner er det flere av i byen og nærområdet. Akerakademiet ligger ca. 10 min. med bil fra skolen.

Skolen ligger glimrende til med kort vei til både fjord og fjell. Fra fjellet Varden, som ligger rett bak skolen, kan du se hele Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper. Skolen har eget treningssenter, egen spinningssal, gymsal og buldrevegg. Det er kort vei til gode sykkelstier, lysløyper, klatrevegg (Moldeveggen) og Tusten skisenter.

Sjekk mer ut om Molde og Romsdal på www.visitmolde.com og www.romsdal.com

 

 

 

 

Studietur

La Liga og Premier League

Studieturen er en ca 14 dagers tur til Spania hvor vi besøker fotballdestinasjonene Madrid og Barcelona. På turen til Spania vil vi trene og spille treningskamper på et flott treningsanlegg i byen Salou rett utenfor Barcelona. Vi skal oppleve Camp Nou (Barcelona) og Santiago Bernabeu (Real Madrid) og/eller Vicente Calderon (Atletico Madrid).

I løpet av våren reiser vi også en tur til England for å se og oppleve engelsk fotball.

 

Linjens innhold

Her er noe av det vi skal gjøre i løpet av året

Basistrening
Teknikktrening
Styrketrening
Kamper og turneringer
Individuell veiledning
Spinning
Utvikle ferdigheter i et positivt miljø
Kampanalyse
Mulighet til å trene med og spille på lokale A-lag
Samarbeid med Molde FK og Akerakademiet
Eliteseriekamper på Aker Stadion – sesongkort.
Europacupkamper på Aker Stadion
UEFA C lisens kurs
Gode fasiliteter og utstyr
Studietur til Spania og England
4-5 økter per uke

Utstyrsliste til linjen

Utstyr og huskeliste for internatet

 

 

   

  Øyvind Hoåas

  Hei!
  Mitt navn er Øyvind Hoåas og jeg er lærer på Fotball – Spania.  Jeg er utdannet allmennlærer.  Jeg har spilt profesjonell fotball siden jeg var 18 år. Har bl.a. spilt for Molde FK, Sarpsborg 08, Fredrikstad FK og Hønefoss BK. Har også spilt på U19 og ulike aldersbestemte landslag. Jeg gleder meg til å treffe deg å bli bedre kjent med deg! Ikke minst til å dele masse fotballglede og fotballerfaring! I fritiden liker jeg å være ute i naturen sammen med familie og venner.

  Du kan kontakte meg på e-post eller via vår facebook side.
  Mobiltlf.: 45662146

   

   

  Send søknad

  HAR DU LYST TIL OG GÅ PÅ FOTBALL – SPANIA? HER KAN DU SØKE VIA ELEKTRONISK SØKNAD

  Søk!