Idrett – Australia

Dette er linjen for deg som ønsker stor variasjon og dermed mulighet til å prøve mange forskjellige idretter og aktiviteter. Opplegget vil variere fra ulike typer ballsport til fekting, klatring, havkajakk mm. I tillegg til at du blir kjent med mange idretter, vil en periode med elevstyrt undervisning gi deg nyttig praksis og erfaring innen treningsledelse.

Samarbeid og teambuilding er også sentrale stikkord. Vi ønsker å sette fokus på stor idrettslig variasjon som vi håper vil gi spennende og utfordrende opplevelser. Studieturen går til fantastiske Australia.

Skolen ligger flott til med kort vei til både fjord og fjell. Fra fjellet Varden, som ligger rett bak skolen, kan du se hele Moldepanoramaet med sine 222 fjelltopper. Skolen har eget treningssenter, egen spinningssal, gymsal og buldrevegg. Det er kort vei til gode sykkelstier, lysløyper, klatrevegg (Moldeveggen) og Tusten skisenter. Skolen har egen RIB med plass til 24 personer. Denne båten blir bl.a. brukt til ulike sjøsportsaktiviteter.

Sjekk mer ut om Molde og Romsdal på www.visitmolde.com og www.romsdal.com

 

 

 

Studietur

Studieturen går til Australia. Der får du oppleve en ny kultur, storslått og variert natur og utfordrende aktiviteter. Vi skal besøke mange spennende steder langs østkysten fra Sydney til Cairns. Australia er et eldorado for de som er glade i actionfylte aktiviteter; criket i Sydney, surfing på Bondi Beach og snorkling på Great Barrier Reef er noe av det vi skal prøve. Det blir også muligheter til å prøve både fallskjermhopping og strikkhopp! En uforglemmelig tur!

 

Linjens innhold

Her er noe av det vi skal gjøre i løpet av året

Havkajakk
Klatring (Moldeveggen)
Innebandy
Bølgesurfing
Kin-ball
Squash
Bordtennis
Badminton
Fotball
Basketball
Håndball
Volleyball
Cricket /Baseball
Undervannsrugby
Fekting
Langrenn
Alpint /Telemark
Turn /akrobatikk
Toppturer
Treningledelse
Teambuilding
Sykkeltur
Hyttetur
Ulike turer langs kysten og i Romsdalen

Utstyrsliste til linjen

Utstyr og huskeliste for internatet

 

   

  Solveig Kolflåth

  Hei!
  Mitt navn er Solveig Kolflåth, og jeg er lærer på linja
  Idrett – Australia. Har min utdanning fra NTNU med bl.a fordypning i idrettsfag og spansk. Har trenerkurs i fotball og telemark som også har vært to av mine hovedidretter. Har også grunnkurs og teknikkurs i havkajakk. Nå for tiden er jeg mest aktiv innen klatring, langrenn, fjellturer og divers fysisk trening. Her på Molde folkehøgskole er trivselen stor både blant elevene og lærerne, og jeg håper at akkurat du vil komme hit og være en del av miljøet vårt!

  Du kan kontakte meg på e-post eller via vår facebook side.
  Mobiltlf.: 97792140

  Send søknad

  HAR DU LYST TIL OG GÅ PÅ IDRETT – AUSTRALIA? HER KAN DU SØKE VIA ELEKTRONISK SØKNAD

  Søk!