Molde folkehøgskole er en kristen internatskole med elever over 18 år. Skolen ligger vakkert til i rosenes og jazzens by Molde. Skolen driver et aktivt pedagogisk utviklingsarbeid. Skolens faglige profil er idrett og friluftsliv. Vår visjon er «Se og veilede!». Skolen åpnet i 2007 et helt nytt treningssenter og ved skolestart høsten 2012 stod et helt nytt internat klart til bruk. Vi har de siste årene hatt svært god elevtilgang. Nordmøre og Romsdal Indremisjon eier skolen.

Fra 01.08.18. har vi ledig stilling som kontorsekretær/internatassistent i 50% stilling.

Som kontorsekretær/internatassistent vil du ha hovedansvaret for:

• Skolens sentralbord
  • Post inn og ut
  • Elevsøknader og vitnemål
  • Administrering av elevstevne
  • Kontakt og informasjon til tidligere elever
  • Elevkartotek
  • Div kontoroppgaver
  • Praktiske oppgaver på skolens internat

Vi søker en person med følgende egenskaper:

• Er lojal mot skolens kristne livssyn
  • God datafaglig kompetanse
  • Behersker sosiale medier
  • Har stå på humør, er fleksibel og liker å jobbe blant ungdom
  • Ønsker å jobbe i team i et hektisk og utviklingsorientert miljø

Lønns- og arbeidsvilkår etter lov og forskrifter for folkehøgskolen og gjeldende avtaler. God pensjonsordning.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Helge Kjøll jr. mobil 95876937, e-post rektor@molde.fhs.no

Søknad med CV sendes elektronisk til :

admin@molde.fhs.no Merk søknaden Kontorsekretær

Søknadsfrist: 4.mai 2018